Monday, February 3, 2014

Nieuw werk: Poetica Atheistica Spiritualis

Het eerste deel van mijn nieuwste gedichtenreeks Poetica Atheistica Spiritualis is klaar. Het is een voorlopige versie; omdat ik er nog maar zeer recent aan begonnen ben is de kans vrij groot dat ik er nog aanpassingen in zal aanbrengen.

In ieder geval zullen er nog meerdere delen volgen. Wordt vervolgd dus; u kunt de pdf van het eerste deel in het bundel gedeelte van de site downloaden.

HJR,
februari 2014

10 comments:

 1. Dat zijn de leukste reeksen waar nog aan gewerkt wordt!:) dank voor dit lekkers alvast!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank voor de complimenten. Doet me goed :-) En er volgt nog veeeel meer :-)

   groeten
   Henk

   Delete
 2. BTW hoe staat het met de Biblica????

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja. Dat is een heel verhaal. Eén van de oorzaken dat ik in een writersblock zat, was dat ik totaal niet meer achter mijn eerdere werk stond. Althans, voor een deel. De Biblica Poetica is wel een geslaagd experiment geweest, bijna 300 pagina's zelf, maar inhoudelijk sta ik er niet meer achter. Ach ja, zo gaat dat. Persoonlijke ontwikkeling heet dat. Ik treur er gelukkig niet om, de nieuwe reeksen borduren wel voort op de BP, dezelfde thematiek, en de BP kan ik nog wel als inspiratiebron gebruiken. Het is zelfs goed mogelijk dat sommige stukjes letterlijk kan opnemen in de nieuwe reeks.

   Hartelijke groet!

   Delete
  2. I snap, ik heb net een eerste deel jeugdzonden uitgegeven als ebook, vol met werkjes waarvan ik het liefste afstand van zou nemen soms, maar het hoort bij mij als ontwikkeling.

   Mooi dat je het toch nog als inspi kan gebruiken soms, is het niet voor niets geweest!!

   Delete
  3. Nee, het is nooit voor niets, je leert er ook weer van. Jouw stijl van schrijven is trouwens ook een inspiratie voor me, dat stromen van woorden. Ik had er zelfs een gedicht aan gewijd 2 jaar terug. Respect :)

   ps. ik ga nog wel bundelde teksten op de website zetten, oud werk wat mijn toets van kritiek doorstaat (voor mezelf ben ik altijd extreem streng) :-)

   Delete
 3. :) kewl

  please not too strict!!!!!

  ReplyDelete
 4. Schitterende gedichten! Zullen nog wel herlezen worden :-)

  ReplyDelete
 5. Hoi Lieve, 100 maal dank. Je bent hier altijd welkom!

  hartelijke groet,
  Henk

  ReplyDelete